Saturday, March 19, 2011

Ismét itt...

Egyszer már probalkoztam a blogírással, de nem volt hosszú életű, vagyis nem olyan hosszú, mint ahogy szerettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy ismét "nekifutok", talán most több sikerrel.


Legutóbbi blogom óta sok változás volt az életemben, de most igazán úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem a világban es jó úton haladok egy sikeres élet fele.


Több, mint egy éve dolgozom, fogtechnikus lettem, így nagykoromra . Nem tudom, hogy ez az a munka, amit életem végéig szeretnék végezni, de most jól érzem magam. Egyre többet tanulok, egyre több tapasztalatot gyüjtök, úgyhogy ez nagyon jó.


Magánéletemben is változások vannak. Úgy döntöttem, hogy pontot teszek házasságomra Johnnal és új életet kezdek. Nagyon sok pletyka, meg téves információ kering barátaim, ismerőseim, rokonaim körében, ezért par mondat erejéig szeretnem tisztázni a helyzetet. Szóval Johnnal több, mint hét évig voltunk házasok, ez idő alatt voltak nagyon boldog és kevésbbé boldog pillanatok és a vége fele már úgy éreztem, hogy talán van ennél jobb is, úgyhogy hoztam egy döntést, ami nem volt könnyű. Johnt mai napig tisztelem és hálás vagyok neki az elmúlt 7 évért, de tovább léptem és most a jövőre koncentrálok.
Szakításunk óta új társra találtam, akivel nagyon boldog vagyok, úgy érzem, hogy kölcsönösen kiegészítjük egymást és meg tudjuk adni egymásnak azt, amire a másiknak szüksége van.
Most ott tartunk, hogy február óta együtt élünk, a közös jövőre koncentrálunk, probálunk egyfajta stabilitást kialakítani magunknak és Borókának.


Laurence-ről annyit, hogy Dél-Afrikában született és kb. 2 éve van Ausztráliában, 27 éves és tök jó fej. (szeretem, de nagyon).


Most kb. ennyi, így előljáróban, remélem, hogy sikerül a hétköznapi hírek mellett egy fotóblogot kialakítani, ez lenne az eredeti elképzelésem, aztán meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok.


Apropó hétköznapok: ma templomba menet sajnos bemértek :( Jövő héten biztos érkezik a "meglepetés boríték" benne a büntetéssel. Már megint száguldoztam a "drágánk"-kal.
Íme, Ő:

3 comments:

  1. Szia Zita:) Nagyon örülök, hogy minden rendben veled, és, hogy megtaláltad az utad.

    ReplyDelete
  2. Szia! En is szoktam olvasni a blogodat, multkor irtam is egy hozzaszolast, de valamiert eltunt. Majd ha kicsit tobb idom lesz, akkor megirom a velemenyem, persze, csak ha nem zavar :)

    ReplyDelete
  3. Nem zavar, dehogy:) nem tudom, miért tűnt el, de sivesen vároma hozzászólásod.

    ReplyDelete